• Helpdesk: +30 2107274825
  • Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΟΡΗΓΟΙ

GEOTEE Logo

OASP Logo

SafeGreece Logo

QualiSound Logo

Ολοκλήρωση της Ημερίδας για τη Συμβολή των Φορέων στη Διαχείριση των Φυσικών Καταστροφών

Με αξιόλογες παρουσιάσεις για την ανάδειξη του έργου των Φορέων του τόπου στη διαχείριση φυσικών καταστροφών ολοκληρώθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε το ΠΜΣ "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Κρίσεων και ο ΟΑΣΠ, με αφορμή τα 35 χρόνια λειτουργίας του την Τρίτη 31 Οκτωβρίου.

Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας: 35 Χρόνια Προσφοράς

Εκδήλωση με αφορμή την 35η επέτειο από την ίδρυση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, πραγματοποιήθηκε στις 31.10.2017 στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του ΕΚΠΑ, παρουσία του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου, διακεκριμένων επιστημόνων που διατέλεσαν Πρόεδροι του ΟΑΣΠ ή στελέχωσαν τις Επιστημονικές Επιτροπές του Οργανισμού και πλήθους εκπροσώπων της Πολιτικής Προστασίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και πλήθους κόσμου. [Σχετικό ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1]

Η συμβολή των ερευνητικών φορέων της χώρας στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών

Το Π.Μ.Σ. «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: «Η συμβολή των ερευνητικών φορέων της χώρας στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών», υπό την αιγίδα του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 9:30 στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» (κεντρικό κτίριο, Πανεπιστημίου 30, Αθήνα).